Profi Profil Nyelvstudió
 • Már 199 Ft-tól
  Tanuljon és nyelvvizsgázzon egy helyen!
  Engedéllyel rendelkező nyelvi programok az ország egyik legkedvezőbb áraival!
  Áraink
 • Garancia
  Tanuljon és nyelvvizsgázzon egy helyen!
  5 féle garanciával biztosítjuk a tanulását!
  Tovább
 • Próbálja ki ingyen
  Online vagy tantermi?
  Tanuljon és nyelvvizsgázzon egy helyen!

  Bizonytalan vagy? Próbáld ki ingyen!
Garanciáink

 1. Nyelvvizsga garancia

  Nyelvvizsga garancia

  Nyelviskolánkban tanultál a kezdetektől? Részt vettél a nyelvvizsga felkészítőn is? Mégsem sikerült a nyelvvizsgád? Ne csüggedj! Amennyiben részt vettél nyelviskolánk képzésein, sikertelen nyelvvizsga esetén megismételheted az utolsó nyelvtanfolyamot, mellyel lehetőséged van a tudás elmélyítésére.

 2. Nyelvvizsga garancia

  Csoportos garancia

  Amennyiben úgy érzed, hogy valamilyen okból az a csoport nem a megfelelő Számodra, úgy választhatsz másik csoportot nyelviskolánkban.

 3. Nyelvvizsga garancia

  Tanárgarancia

  Minden tanárunk egyetemi végzettségű pedagógus, de amennyiben tanítási stílusa nem felelne meg Neked, úgy nyelviskolánk lehetőséget biztosítunk más tanárnál tovább tanulni.

 4. Nyelvvizsga garancia

  Árgarancia

  Nyelviskolánkban az ország egyik legkedvezőbb árain vehetsz részt a nyelvtanfolyamokon.

Próbálja ki ingyen!

Nem biztos benne, hogy csoportos nyelvoktatáson szeretne szeretne részt venni?

Jöjjön el, nézze meg nyelvtanfolyamainkat, próbálja ki és döntsön utána.

Póbálja ki

DEXAM NYELVVIZSGA

DEXAM nyelvvizsgahely

Rólunk

15 éve Szegeden, minőségi nyelvoktatás, kedvező árak, szuper tanárok! :)
Próbáld ki ingyen!

Tovább

Ráczné Pintér Anita

Üdvözöllek Kedves Érdeklődő!

Anita vagyok a nyelviskola szakmai vezetője. Bármilyen szakmai kérdéssel kérlek keress fel minket az ügyfélszolgálaton vagy emailben és mi mindent megteszünk sikeres nyelvtanulásod érdekében.Nagyon kellemes nyelvtanulást és sikeres nyelvvizsgát kívánok!

Hallgatói vélemények

Ez volt a világ legjobb nyelvtanfolyama! Munka utáni felüdülés volt és nagyon megszerettem az angolt. Volt már sok tanárnőm, de ennyire jó még sose. Jövök tovább és nyelvvizsgára is megpróbálok menni!

Megszerettem ezt a nyelvet. A tempó nagyon kemény volt de csak hasznomra vált. Az óráknak nagyon jó felépítései voltak: sok párbeszéd, állandó számonkérés, érthető magyarázatok minden egyes anyagról. Mindenki beszélt bátorítás volt mindig, ha valami nem ment túl jól. Az egész kurzus nagyon jól telt. A tanfolyam ára megfelelő, a tankönyv érthető, jól megszerkesztett.

A döntésnél az ár volt a fő szempont és az iskola jó "hírneve": a 80%-os teljesítményráta! Nagyon jó a tanár, a tendencia, a motiválás, ahogy a nyelv szeretetével rávesz a tanulásra. Sokkal többet tanulunk itt, mint maga a nyelv, értem ez alatt, hogy a németek életébe, életvitelébe is betekintést nyerünk egy kicsit. Kevés ilyen jó tanárral találkoztam eddig, szinte azzal is megtanítja a nyelvet, aki "nem akar". (Értem ez alatt a lelkesedés, szorgalom hiányát.) Nyelvvizsgára felkészülni is nagyon jól tudtunk. Egészében csak jót tudok mondani, semmi negatív dolgot sem és a legfontosabb, hogy sikerült a nyelvvizsgám!!!

Az oktatás minőségével nagyon elégedett vagyok. A tanárnő felkészült és segítőkész. A rendszeres számonkérés motivált a tanulásban. Így mindig volt egy képem, hogy milyen szinten sajátítottam el az anyagot. Az órákat az oldott, derűs hangulat jellemezte, mely nem ment az óra rovására, de oldotta bennünk a feszültséget. A tanfolyam ára számomra igen kedvező, a részletfizetés nagy előny. Köszönöm, hogy itt lehettem!!!!

Az oktatás helyszíne nagyon jól megközelíthető, a helyiség megfelelő. A tankönyvek nagyon sokat segítenek a nyelv elsajátításában. A tanfolyam díja nagyon kedvező. Én nyugdíjasként másként nem tudtam volna részt venni nyelvtanfolyamon. Az oktató maximalista, ezt pozitív értelemben írom. Segítőkész, úgy érzem ő is célként a minél jobb eredményt tűzte ki. A rendszeres beszámoltatás tanulásra ösztönzi a résztvevőket. Én köszönöm a lehetőséget a tanárnőnek, a türelmét-amikor nehezebben vettem az akadályokat.

További vélemények

Akciók

 1. Online_oktatas
  Online oktatás | 2020.03.19. | Bővebben >>
  Tanuljon otthonról
 2. AKCIOS_ANGOL_NEMET_
  Angol ,német, olasz, orosz, spanyol francia Minőség , megbízhatóság!
 3. Ingyenes_30_ora_nyelvi_training
  Nyelviskolánkban minden beiratkozó gyakorolhatja a tanult idegennyelv használatát...
 4. Ingyenes_zarovizsga-tanusitvany
  A nyelvtanfolyamok vizsgával zárulnak , ami alapján kiállítjuk az Ön nyelvtanfolyam tanúsítványát, ez nálunk ingyenes :)
 5. Olasz, francia, spanyol 199FT/t.óra!!! pénteki kurzusainkon 199Ft/tanóra áron tanulhat, csoportos nyelvoktatás keretén belül

További hírek

Nyelvoktató videók

A három rész (At a hotel, Travelling by plane, On holiday) együtt 990Ft. Ezzel a közel 30 perces videóval könnyebben boldogulhat külföldön legyen az akár üzleti út vagy nyaralás.

Hogyan lehet megvásárolni?

Nyelviskolánk átutalás után emailben küldi meg a letöltéshez szükséges kódot.