Angol nyelvtanfolyamok és árak

Nyelvvizsga diplomához, egyetem előtt, nyelvi pótlékhoz, felvételihez vagy külföldön szeretnél dolgozni, továbbtanulni vagy csak szinten szeretnéd tartani tudásod esetleg érettségi előtt állsz?

 • Nemzetközi nyelvvizsga magyarországi akkreditációval!
 • Beszédközpontú órák magyar ill. angol anyanyelvű tanárokkal.
 • Kis létszámú ( 4 főtől) : gyerek, kamasz és felnőtt csoportok
 • Ingyenes szintfelmérő!
 • Nyelvvizsga garancia!
 • Tanárgarancia!
 • Ingyenes parkolás!
 • Érettségire felkészítés.
 • Iskolához való felzárkózás (általános és középiskolásoknak).

Szerver hiba miatt jelenleg a weboldalunkon nem jelennek meg az induló kurzusok. Kérem keresse fel ügyfélszolgálatunkat elérhetőségeink bármelyikén.

 • Az időpontok tájékoztatás jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk.
 • A feltüntetett árak bruttó árak.
 • Az ingyenes kommunikációs gyakorlathoz termet biztosítunk a csoportok részére a meghirdetett óraszámban.
 • További információkért keresse ügyfélszolgálatunkat!

Nyelviskolánkban különböző szintű nyelvtanfolyamaink segítségével elérhető akkreditált nyelvvizsga, mely a felsőoktatási intézmények elfogadott nyelvvizsga listáján szerepel. Nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamaink mindazok számára igen hasznos, akik nyelvi szintje már csak csiszolásra szorul. Mindazok a diákok, akik most szeretnék elkezdeni a felkészülést a nyelvvizsgára, különböző képzések közül válogathatnak, mellyel a legoptimálisabb idő alatt elérhetik a kívánt nyelvi tudást valamint a megfelelő akkreditált nyelvvizsgát.

Tanóráink beszédközpontúak, mely segítségével nem csak beszédbeli tudást, de önbizalmat is szerezhetnek tanulóink. Magyar illetve angol anyanyelvi oktatóink nyelvóráikon elhozzák minden nyelvet tanulni vágyónak a grammatikai tudáson kívül a hely ’szellemét’, mely nem más, mint megteremtik a megfelelő nyelvi környezetet, hogy a nyelv elsajátítása ne kényszer, hanem móka legyen.

Nyelvi csoportjaink kis létszámúak és korosztály függőek. Így képzésink csoportos nyelvi oktatás keretein belül tagolódik gyermek oktatás, felnőtt és nyugdíjas képzésre. Így nyelvoktatásunk a legmegfelelőbb mindenki számára.

A nap minden szakában biztosítunk nyelvtanfolyamot. Reggeli tanfolyamainkat ajánljuk kismamáknak, szabad időbeosztással rendelkező tanulni vágyóknak valamint mindenkinek, aki reggel frissen és üdén kész egy vidám nyelvtanulásra. Délutáni nyelvi képzéseink tökéletes egyetemisták részére valamint mindazon tanulni vágyóknak kik munkából sietvén szeretnének a nyelv tengerében elmélyülni. Esti tanfolyamainkra a kitartó és vállalkozó szellemű nyelvet tanulni vágyókat várjuk.

Amivel mi kedveskedünk a tanfolyamainkra jelentkező nyelvet tanulni szándékozóknak az a legkedvezőbb ár szerte e városban. Tanfolyamaink már 199Ft/ órától elérhetők.

DEXAM nyelvvizsgahely

DEXAM nyelvvizsgahely

Garanciáink

Nyelvvizsga garancia

Nálunk tanultál a kezdetektől? Részt vettél a felkészítőn is? Mégsem sikerült a nyelvvizsgád? Ne csüggedj! Amennyiben részt vettél a képzéseken, sikertelen nyelvvizsga esetén megismételheted az utolsó kurzust, mellyel lehetőséged van a tudás elmélyítésére.

Csoportos garancia

Amennyiben úgy érzed, hogy valamilyen okból az a csoport nem a megfelelő Számodra, úgy választhatsz másik csoportot.

Tanárgarancia

Minden tanárunk egyetemi végzettségű pedagógus, de amennyiben tanítási stílusa nem felelne meg Neked, úgy lehetőséget biztosítunk más tanárnál tovább tanulni.

Árgarancia

Az ország egyik legkedvezőbb árain tanulhatsz.

Vagyoni biztosíték garancia

A Profi Profil Nyelvstúdió Kft. 500.000.000 forintos vagyoni biztosítással rendelkezik így Önt anyagi kár sem érheti.


Szintfelmérés

Szintfelmérőnket nyugodt körülmények között töltheti ki irodánkban és akár azonnal is meg tudja az eredményét.

Tovább


Próbálja ki ingyen!

Nem biztos benne, hogy csoportos nyelvoktatáson szeretne részt venni?

Jöjjön el, nézze meg, próbálja ki és döntsön utána.

Póbálja ki