Szintfelmérőinket alapos előkészület után gyakorlott nyelvtanáraink írták meg. Különös figyelmet fordítva a legoptimálisabb nyelvi szint felmérésére. Tanfolyamainkon oktatott nyelvi tananyaghoz igazodó feladatonként nehezedő kérdések található a felmérőben.

Nyelviskolánk fontosnak tartja, hogy a nyelvet tanulni vágyók minél megfelelőbb csoportba és nyelvi szintre kerüljenek. Így szintfelmérőnk kitöltésével minden nyelvet tanulni vágyó biztos lehet abban, hogy a nyelvoktatása a lehető legmegfelelőbb nyelvi szinten zajlik.

A szintfelmérő angol nyelvből hét nyelvi szinten - teljesen az alapoktól egészen felsőfokig - mér. Németből három nyelvi szint, franciából és olaszból szintén három valamint spanyolból és oroszból kettő nyelvi szint kerül felmérésre. A különböző típusú feladatok mérik a nyelvtani tudást valamint a szókincs fejletségét. Ez által a tapasztalt nyelvtanáraink pontos képet kapnak a nyelvet tanulni szándékozó nyelvi tudásáról. Így nyelviskolánkban meghirdetett tanfolyamok közül a leendő diák ki tudja a számára legkedvezőbbet választani.

Szintfelmérő kitöltésére két opciót ajánl nyelviskolánk. Amennyiben nyelviskolánk nyitvatartási idejében be tud jönni irodánkba, nyugodt körülmények között – nyelvi terem csendjét biztosítva – tudja nyelvi szintfelmérőjét kitölteni. Eredményét akár azonnal megtudhatja így egy füst alatt elintézheti beiratkozását a megfelelő tanfolyamra is. Amennyiben munkaideje nem engedi, hogy felkeresse nyelviskolánk irodáját, kitöltheti szintfelmérőnket online formában is a nap 24 órájában. Ezeket szintén nyelviskolánk magasan képzett nyelvtanárai javítják. Értékelés után ugyanúgy választhat nyelvtanfolyamaink közül.

A szintfelmérők kitöltésének lényege, hogy a kitöltő személy ne használjon semmilyen nyelvi segédeszközt. Önálló kitöltés mutatja a legmegfelelőbb nyelvi szintet.

Szintfelmérőnket nyugodt körülmények között töltheti ki irodánkban és akár azonnal is meg tudja az eredményét.
Amennyiben semmi kép nem tudna munkaidőben beérni hozzánk, akkor szintfelmérőnket online is kitöltheti: Online szintfelmérő

Kérjük ne használjon semmiféle külső segítséget, fontos az hogy a reális képet kapjuk meg tudásáról, így Ön a számára legideálisabb csoportba kerülhet. Ha esetleg nem tudja helyesen hogyan kell leírni egy szót,nyugodtan írja le hibásan, mi ebből fogjuk tudni, hogy Ön milyen szinten is van.

DEXAM nyelvvizsgahely

DEXAM nyelvvizsgahely

Garanciáink

Nyelvvizsga garancia

Nálunk tanultál a kezdetektől? Részt vettél a felkészítőn is? Mégsem sikerült a nyelvvizsgád? Ne csüggedj! Amennyiben részt vettél a képzéseken, sikertelen nyelvvizsga esetén megismételheted az utolsó kurzust, mellyel lehetőséged van a tudás elmélyítésére.

Csoportos garancia

Amennyiben úgy érzed, hogy valamilyen okból az a csoport nem a megfelelő Számodra, úgy választhatsz másik csoportot.

Tanárgarancia

Minden tanárunk egyetemi végzettségű pedagógus, de amennyiben tanítási stílusa nem felelne meg Neked, úgy lehetőséget biztosítunk más tanárnál tovább tanulni.

Árgarancia

Az ország egyik legkedvezőbb árain tanulhatsz.

Vagyoni biztosíték garancia

A Profi Profil Nyelvstúdió Kft. 500.000.000 forintos vagyoni biztosítással rendelkezik így Önt anyagi kár sem érheti.


Szintfelmérés

Szintfelmérőnket nyugodt körülmények között töltheti ki irodánkban és akár azonnal is meg tudja az eredményét.

Tovább


Próbálja ki ingyen!

Nem biztos benne, hogy csoportos nyelvoktatáson szeretne részt venni?

Jöjjön el, nézze meg, próbálja ki és döntsön utána.

Póbálja ki