Tedd próbára magad, és töltsd ki ingyenes szintfelmérőnket, amit mi 48 órán belül kiértékelünk Neked, így a számodra legmegfelelőbb idegennyelvű tanfolyamot tudod kiválasztani az "Induló tanfolyamok" menüpont alatt

Fordítsd le az alábbi mondatokat.

Ági a nevem, magyar vagyok. Ő itt Tamás, a férjem. 30 éves és mérnők.Új autótok van? Igen, nagyon drága volt, de gyorsan megy.Nyáron mindig Olaszországba megyünk nyaralni.Catherine? Őt utálom!Add ide nekem ezt a könyvet!Tavaly voltunk Párizsban. Láttunk az Eiffel-tornyot és mindenkinek vettünk ajándékot.Egy hónapja érkeztünk Franciaországba.Mennyibe kerül ez?Épp az imént hívtak bennünket. Mit akartak?Míg mi vásároltunk, valaki ellopta az autónkat.Ha időben végeznénk, már vacsorára otthon lennénk.Megkérdezte tőlem a rendőr, hogy hol voltam az előző este.Még befejeztem az egyetemet, mielőtt megházasodtam volna.Jobbnak kell lennie a munkájában, ha boldogulni akar.Nem lenne véletlenül egy ernyőd kölcsönbe?Az összes házat el kellene adni.Nem hiszem, ogy elmentek az állásinterjúra.Ha tudtam volna, hogy ez fog történni, meg sem szólaltam volna.Ettől az étrendtől fogyni fogsz.Te még megcsináltatnád ezt a motort?

Kérem kattintson a "Nem vagyok robot" ábrára! Utána " szintfelmérő küldése".


DEXAM nyelvvizsgahely

DEXAM nyelvvizsgahely

Garanciáink

Nyelvvizsga garancia

Nálunk tanultál a kezdetektől? Részt vettél a felkészítőn is? Mégsem sikerült a nyelvvizsgád? Ne csüggedj! Amennyiben részt vettél a képzéseken, sikertelen nyelvvizsga esetén megismételheted az utolsó kurzust, mellyel lehetőséged van a tudás elmélyítésére.

Csoportos garancia

Amennyiben úgy érzed, hogy valamilyen okból az a csoport nem a megfelelő Számodra, úgy választhatsz másik csoportot.

Tanárgarancia

Minden tanárunk egyetemi végzettségű pedagógus, de amennyiben tanítási stílusa nem felelne meg Neked, úgy lehetőséget biztosítunk más tanárnál tovább tanulni.

Árgarancia

Az ország egyik legkedvezőbb árain tanulhatsz.

Vagyoni biztosíték garancia

A Profi Profil Nyelvstúdió Kft. 500.000.000 forintos vagyoni biztosítással rendelkezik így Önt anyagi kár sem érheti.


Szintfelmérés

Szintfelmérőnket nyugodt körülmények között töltheti ki irodánkban és akár azonnal is meg tudja az eredményét.

Tovább


Próbálja ki ingyen!

Nem biztos benne, hogy csoportos nyelvoktatáson szeretne részt venni?

Jöjjön el, nézze meg, próbálja ki és döntsön utána.

Póbálja ki