Tedd próbára magad, és töltsd ki ingyenes szintfelmérőnket, amit mi 48 órán belül kiértékelünk Neked, így a számodra legmegfelelőbb idegennyelvű tanfolyamot tudod kiválasztani az "Induló tanfolyamok" menüpont alatt

Fordítsd le az alábbi mondatokat.

Anna 34 éves doktornő, London közelében lakik.Janenek két gyereke van, a fia 9 éves a lánya 5 éves.Nyolckor kelnek minden nap.Kér teát?Mennyi az idő?Két nagy szék van a szobájában.A macska a szekrényben van.Jack olyan lassú, mint egy csiga.Sue és családja múlt decemberben költöztek Angliába, de a jövő hónapban Franciaországba fognak költözni.Bob és Michael főnöke nem szereti, amikor késnekTegnap este sétáltam a tengerparton.Nem szeretem a teát, de szeretem a kávét.Jövő héten nem megyek iskolába.Petra mindenkivel találkozni fog a moziban.A második emeleten lakom.A nyaraló nem olyan nagy és nincs benne mosogatógép.Nem tudok elmenni a színházba.Ha gazdag lennék, 2 autóm lenne.Eleget ettek.Néhány alma van a fán.

Kérem kattintson a "Nem vagyok robot" ábrára! Utána " szintfelmérő küldése".


DEXAM nyelvvizsgahely

DEXAM nyelvvizsgahely

Garanciáink

Nyelvvizsga garancia

Nálunk tanultál a kezdetektől? Részt vettél a felkészítőn is? Mégsem sikerült a nyelvvizsgád? Ne csüggedj! Amennyiben részt vettél a képzéseken, sikertelen nyelvvizsga esetén megismételheted az utolsó kurzust, mellyel lehetőséged van a tudás elmélyítésére.

Csoportos garancia

Amennyiben úgy érzed, hogy valamilyen okból az a csoport nem a megfelelő Számodra, úgy választhatsz másik csoportot.

Tanárgarancia

Minden tanárunk egyetemi végzettségű pedagógus, de amennyiben tanítási stílusa nem felelne meg Neked, úgy lehetőséget biztosítunk más tanárnál tovább tanulni.

Árgarancia

Az ország egyik legkedvezőbb árain tanulhatsz.

Vagyoni biztosíték garancia

A Profi Profil Nyelvstúdió Kft. 500.000.000 forintos vagyoni biztosítással rendelkezik így Önt anyagi kár sem érheti.


Szintfelmérés

Szintfelmérőnket nyugodt körülmények között töltheti ki irodánkban és akár azonnal is meg tudja az eredményét.

Tovább


Próbálja ki ingyen!

Nem biztos benne, hogy csoportos nyelvoktatáson szeretne részt venni?

Jöjjön el, nézze meg, próbálja ki és döntsön utána.

Póbálja ki