Tedd próbára magad, és töltsd ki ingyenes szintfelmérőnket, amit mi 48 órán belül kiértékelünk Neked, így a számodra legmegfelelőbb idegennyelvű tanfolyamot tudod kiválasztani az "Induló tanfolyamok" menüpont alatt

Fordítsd le az alábbi mondatokat.

Hogy hívják az öcsédet?A szüleim minden este sorozatot néznek.A lánya diák a moszkvai egyetemen.Hogy vagytok? Minden a régiben.Mondja meg kérem mennyi az idő.Kié ez a farmer a televízión?Kedvenc Színészünk Russel Crowe.Üdvözlöm anyut, aput és az öcsémet.Mi a városközpontban lakunk a Volga utca 25 szám alatt, a második emeleten.Gyere menjünk el a jégpályára!Mi volt a tévében tegnap este?A vonat az első vágányra érkezik, de késik tíz percet.Mennyi az idő? 4.45Kóstoljátok meg a húsos pirogot!Ő jobban hasonlít az apjára.Hány éves volt, mikor férjhez ment?Minél tovább olvasta a detektív könyvet, annál érdekesebb volt.Amint befejezi a munkáját, beül az autóba és hazamegy.Olyan jó lenne elutazni a tengerhez!Az út a hegyen keresztül rövidebb, de veszélyesebb.

Kérem kattintson a "Nem vagyok robot" ábrára! Utána " szintfelmérő küldése".


DEXAM nyelvvizsgahely

DEXAM nyelvvizsgahely

Garanciáink

Nyelvvizsga garancia

Nálunk tanultál a kezdetektől? Részt vettél a felkészítőn is? Mégsem sikerült a nyelvvizsgád? Ne csüggedj! Amennyiben részt vettél a képzéseken, sikertelen nyelvvizsga esetén megismételheted az utolsó kurzust, mellyel lehetőséged van a tudás elmélyítésére.

Csoportos garancia

Amennyiben úgy érzed, hogy valamilyen okból az a csoport nem a megfelelő Számodra, úgy választhatsz másik csoportot.

Tanárgarancia

Minden tanárunk egyetemi végzettségű pedagógus, de amennyiben tanítási stílusa nem felelne meg Neked, úgy lehetőséget biztosítunk más tanárnál tovább tanulni.

Árgarancia

Az ország egyik legkedvezőbb árain tanulhatsz.

Vagyoni biztosíték garancia

A Profi Profil Nyelvstúdió Kft. 500.000.000 forintos vagyoni biztosítással rendelkezik így Önt anyagi kár sem érheti.


Szintfelmérés

Szintfelmérőnket nyugodt körülmények között töltheti ki irodánkban és akár azonnal is meg tudja az eredményét.

Tovább


Próbálja ki ingyen!

Nem biztos benne, hogy csoportos nyelvoktatáson szeretne részt venni?

Jöjjön el, nézze meg, próbálja ki és döntsön utána.

Póbálja ki