Tedd próbára magad, és töltsd ki ingyenes szintfelmérőnket, amit mi 48 órán belül kiértékelünk Neked, így a számodra legmegfelelőbb idegennyelvű tanfolyamot tudod kiválasztani az "Induló tanfolyamok" menüpont alatt

Fordítsd le az alábbi mondatokat.

Anyukád mivel foglalkozik?Mi a kedvenc színetek?Ezen a folyosón mindig sok ember van.Nagyon tetszik a nadrág, amit felvettél. Jó ízlésed van.Még nem vettem semmilyen ajándékot Anának.Nem tudom, hánykor keljek fel holnap.Lorena mindig nagyon pontos, de ma délelőtt későn érkezett.Tavaly Malagában voltunk, viszont idén Portóba utazunk.Szeged az egyik legszebb magyar város. Megéri eltölteni ott néhány napot.Amikor kicsi voltam, sokat játszottam a kutyával a parkban.Ne menj el, kérlek! Szeretnék pár szót váltani veled.Teríts meg, nemsokára vacsorázunk.Amikor beléptem az irodába, nem volt ott senki, mert már mind lementek kávézni.Majd akkor kezdjük el nézni a filmet, amikor Alberto is itt lesz.A múltkor egy idős hölgy megkért, hogy segítsek neki a bőröndökkel.Kiment a fejemből, hogy a konferencia a könyvtárban lesz.Pedro olyan arrogánsan viselkedik, mintha király lenne.Ha közelebb laktunk volna egymáshoz, gyakrabban találkozhattunk volna.Manuel körülbeül 50 éves lehet. Meglep, hogy sohasem házasodott meg.Azt ígérte, hogy a következő levélben több részletet mesél majd az üggyel kapcsolatban.

Kérem kattintson a "Nem vagyok robot" ábrára! Utána " szintfelmérő küldése".


DEXAM nyelvvizsgahely

DEXAM nyelvvizsgahely

Garanciáink

Nyelvvizsga garancia

Nálunk tanultál a kezdetektől? Részt vettél a felkészítőn is? Mégsem sikerült a nyelvvizsgád? Ne csüggedj! Amennyiben részt vettél a képzéseken, sikertelen nyelvvizsga esetén megismételheted az utolsó kurzust, mellyel lehetőséged van a tudás elmélyítésére.

Csoportos garancia

Amennyiben úgy érzed, hogy valamilyen okból az a csoport nem a megfelelő Számodra, úgy választhatsz másik csoportot.

Tanárgarancia

Minden tanárunk egyetemi végzettségű pedagógus, de amennyiben tanítási stílusa nem felelne meg Neked, úgy lehetőséget biztosítunk más tanárnál tovább tanulni.

Árgarancia

Az ország egyik legkedvezőbb árain tanulhatsz.

Vagyoni biztosíték garancia

A Profi Profil Nyelvstúdió Kft. 500.000.000 forintos vagyoni biztosítással rendelkezik így Önt anyagi kár sem érheti.


Szintfelmérés

Szintfelmérőnket nyugodt körülmények között töltheti ki irodánkban és akár azonnal is meg tudja az eredményét.

Tovább


Próbálja ki ingyen!

Nem biztos benne, hogy csoportos nyelvoktatáson szeretne részt venni?

Jöjjön el, nézze meg, próbálja ki és döntsön utána.

Póbálja ki