Ez volt a világ legjobb tanfolyama! Munka utáni felüdülés volt és nagyon megszerettem az angolt. Volt már sok tanárnőm, de ennyire jó még sose. Jövök tovább és nyelvvizsgára is megpróbálok menni!

Megszerettem ezt a nyelvet. A tempó nagyon kemény volt de csak hasznomra vált. Az óráknak nagyon jó felépítései voltak: sok párbeszéd, állandó számonkérés, érthető magyarázatok minden egyes anyagról. Mindenki beszélt bátorítás volt mindig, ha valami nem ment túl jól. Az egész kurzus nagyon jól telt. A tanfolyam ára megfelelő, a tankönyv érthető, jól megszerkesztett.

A döntésnél az ár volt a fő szempont és az iskola jó "hírneve": a 80%-os teljesítményráta! Nagyon jó a tanár, a tendencia, a motiválás, ahogy a nyelv szeretetével rávesz a tanulásra. Sokkal többet tanulunk itt, mint maga a nyelv, értem ez alatt, hogy a németek életébe, életvitelébe is betekintést nyerünk egy kicsit. Kevés ilyen jó tanárral találkoztam eddig, szinte azzal is megtanítja a nyelvet, aki "nem akar". (Értem ez alatt a lelkesedés, szorgalom hiányát.) Nyelvvizsgára felkészülni is nagyon jól tudtunk. Egészében csak jót tudok mondani, semmi negatív dolgot sem.

Az oktatás minőségével nagyon elégedett vagyok. A tanárnő felkészült és segítőkész. A rendszeres számonkérés motivált a tanulásban. Így mindig volt egy képem, hogy milyen szinten sajátítottam el az anyagot. Az órákat az oldott, derűs hangulat jellemezte, mely nem ment az óra rovására, de oldotta bennünk a feszültséget. A tanfolyam ára számomra igen kedvező, a részletfizetés nagy előny. Köszönöm, hogy itt lehettem!!!!

Az oktatás helyszíne nagyon jól megközelíthető, a helyiség megfelelő. A tankönyvek nagyon sokat segítenek a nyelv elsajátításában. A tanfolyam díja nagyon kedvező. Én nyugdíjasként másként nem tudtam volna részt venni nyelvtanfolyamon. Az oktató maximalista, ezt pozitív értelemben írom. Segítőkész, úgy érzem ő is célként a minél jobb eredményt tűzte ki. A rendszeres beszámoltatás tanulásra ösztönzi a résztvevőket. Én köszönöm a lehetőséget a tanárnőnek, a türelmét-amikor nehezebben vettem az akadályokat.

Én mindennel meg voltam elégedve. Külön kiemelném a tanárnőnek a kedvességét. Szerintem a nyelvoktatásban a legmeghatározóbb dolog az oktató személyisége és hozzáállása. Erre lehet felépíteni a hatékony tanulás többi elemét, nyelvvizsgára készülést.

A tanfolyam jó. A terem is jó. A tanár jól tanít. Rosszat mondani nem tudok. Az előadások mindig jók voltak. A tanfolyam megfelelő időben volt.

Ez volt a világ legjobb tanfolyama! Munka utáni felüdülés volt és nagyon megszerettem az angolt. Volt már sok tanárnőm, de ennyire jó még sose. Jövök tovább és nyelvvizsgára is megpróbálok menni!

Az irodában nagyon segítőkészek voltak mindig, precíz felvilágosítást kaptam. A terem rendben van, jó az új tábla. Az órák időpontja rendben volt. A tanárnő nagyon közvetlen volt velünk, sokat bátorított, tetszett a fiatalos lendülete és a segítőkészsége.

Az alapfokú nyelvvizsgára felkészítő kurzussal teljesen meg voltam elégedve. Többet tanultam, mint a gimnáziumi év alatt. Érdekes módon 4 év anyaga belefért 3 hónapba. A tanárnő sokat követelt egyszerre, de máskülönben nem haladtunk volna.

Meg vagyok elégedve az iskola által nyújtott szolgáltatás színvonalával. Tanárunk mindig felkészült volt és elérte, hogy az olasz nyelvet ne csak megtanuljam, hanem! meg is szeressem.

Számomra főként az tetszett az iskolában, hogy lehetőséget nyújtott arra, hogy az esti órákban is lehessen tartani oktatást. Én a könyvvel és a tanárnővel is meg voltam elégedve. Jó hangulatban teltek az órák. Ezért is folytatom tovább a középfokra felkészítő tanfolyamra!

A nyelviskola egyből szimpatikus volt, mikor megtudtam az árakat. Emellett magas szintű képzést kaptunk és szerintem sokat tanultunk ilyen rövid idő alatt- ezek mindenképp a tanárnő érdemei.

Kedves Profi Profil Nyelvstúdió: Nagyon meg vagyok elégedve az iskola oktatási stílusával, tanulókhoz való hozzáállásával. Az órákon az oldott légkör mellett kellő szigorral sajátíthattuk el az olasz nyelv alapjait.

Ez a könyv nagyon jó, mert egyszerű. A tanárnő nagyon jó, mert érthetően elmagyarázza az anyagot. A számonkérés szigorú, de jó. Hangulat nagyon jó.

A tanfolyam jó. A tanár és a módszer kiváló, a számonkérések megfelelőek. A hangulata az óráknak kiváló. A helyszín megfelelő.

SZUPER VOLT A tanfolyam! Eddig ez volt a legjobb minden nyelvtanfolyam közül. A könyv is jó. A tanár nagyon jó, egyszerűen szuper, mintha tanárnak született volna. A számonkérés is nagyszerű volt, a számonkérés mélysége is jó volt. A hangulat szintén nagyon jó volt. A helyszín is jó. Változtatni nem változtatnék semmin.

Örülök, hogy beiratkoztam a tanfolyamra, rengeteg tapasztalatot szereztem. Nagyon jó, hogy kiscsoportban tanulhattam, így úgy érzetem, mindenkire figyelem jut. A társaság jól összeszokott a jó hangulatú órákon. A tanárnő jól felkészült mind a nyelvet, mind pedig tanári képességeit tekintve. Változatos, játékos feladatokkal tarkította az órákat. Teljesen meg vagyok elégedve az olasz kurzussal.

A tanárról a véleményem: nagyon odaadóan, kitartással foglalkozott mindenkivel. Mozgósított mindenkit, számon kérte a házi feladatot. Az ő bíztatása nélkül már az első órán feladtam volna. Újra szeretnék hozzá járni tanfolyamra. A hangulat nagyon jó volt, megfelelő volt a vidámság és a komolyság ideje. A helyszín is jó volt, minden feltétel meg volt a tanuláshoz.

Nagyon jól éreztem magam a tanfolyam ideje alatt. A csoportunk nagyon jól összeállt, jó hangulat uralkodott végig. A tudásom, szerintem, sokat javult. Bátrabban írok meg egy angol levelet a munkahelyemen, a fordításokat pedig egyből tudom. Ha otthon többet tanultam volna, valószínű még nagyobb lett volna a siker. Az órák menete nekem tetszett. Beszéltünk is, játszottunk a szavakkal, párban is dolgoztunk. Bátran beszél mindenki, nincs semmi félénkség bennünk. Tanárunk nagyon jó. Mindig ráérzett a hiányosságunkra. Érthetően előadta az anyagot, ha valamit nem értek, megmagyarázza, segítőkész. Szeretném folytatni a tanfolyamot, remélem valamilyen jó csoport összeáll. Árban megfelelő. Az intenzitás megfelel.

Szerintem nagyon jó, hogy kisfős csoportban tudtunk felkészülni az alapfokú nyelvvizsgára, minden jelentkezőre elegendő idő jutott, tudtunk beszélni. A párbeszédek, szituációk, egymásra való jó figyelés lehetőséget nyújtott arra, hogy mind saját, mind pedig mások hibáiból tanulhassunk. A felkészítés során minden tételt átvettünk részletesen, megbeszéltünk. Nem csupán a nyelvvizsga szóbeli részére készített fel minket a tanárnő, hanem az írásbelire is, illetve rengeteg felvételt meghallgattunk, ezekhez feladatokat oldottunk meg. A tanfolyam eleje és vége között eltelt idő alatt észrevettem a fejlődést. Mindenkinek ajánlani tudom a tanfolyamot.

Az első, ami a hirdetésben megfogott, az ár volt. Aztán a jó ár mellé jó könyvet, munkafüzetet kaptam, amiből egyszerű volt a tanulás. Nagyon tetszett, hogy minden órán minden tanulónak beszélnie kellett. Számomra fontos volt a beszéd, a beszélni tanulás. Tetszett, hogy életszerű párbeszédet kellett rögtönözni, valamint egész mondatokban magunkról beszélni. Azt gondolom, jó tanárom volt, aki segítségével, hozzáállásával nagyban hozzájárult a tanfolyam sikeres elvégzéséhez.

Véleményem az angol nyelvtanfolyamról: a nyelvtanfolyam díja és az ezért nyújtott óraszám véleményem szerint igen kedvező. További pozitívumot jelentett a részletfizetési lehetőség. Az órákon a felmerülő nyelvtani kérdésekre mindig részletes magyarázatot kaptam, a tanárnő jól felkészült volt mindig. Tetszett, hogy van számonkérés dolgozat formájában.

A tanfolyamot jónak tartom, kedvező áron, kulturált környezetben, a résztvevők igényeinek megfelelő időben, jól szervezetten működik. A tanár 5*, jó hangulatban, felkészülten tartotta az órákat. A számonkérés folyamatos volt és szerintem szükséges is a hiányosságok pótlásához. A hangulat nagyon jó volt. A helyszín megfelelő.

Reméljük ez a néhány idézet segített betekintést adni óráink hangulatába. Bármilyen jellegű további kérdésével keressen bennünket bátran.